ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Η αδιαβροχοποίηση εφαρμόζεται σε μάρμαρα, γρανίτες, πλακίδια, μωσαϊκά, αρμούς, φυσική πέτρα, τεχνομάρμαρα, τεχνογρανίτες, σκυρόδεμα, κ.α. και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας κάθε φυσικού και τεχνητού υλικού, ενάντια στους λεκέδες.

Συγκεκριμένα, μια επιφάνεια που έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση δεν απορροφά λεκέδες όπως είναι το νερό, το λάδι, το κρασί, ο καφές, το μελάνι και τα διάφορα χρώματα, αποτρέποντας παράλληλα, το σχηματισμό αλάτων και μούχλας. Επιπλέον, δημιουργεί ένα ισχυρό αντιβακτηριδιακό στρώμα και αποτρέπει τη βρωμιά να εισχωρήσει στο εσωτερικό της επιφάνειας και έτσι το καθάρισμα της γίνεται πιο εύκολο. Σημαντικό, επίσης, είναι να αναφέρουμε ότι η αδιαβροχοποίηση προσφέρει μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εφαρμογές αδιαβροχοποίησης, χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας που προστατεύουν τις επιφάνειες σας, για χρόνια, από κάθε εξωγενή παράγοντα που μπορεί να αλλοιώσει ή να καταστρέψει την όψη της.

Το έμπειρο προσωπικό της ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΑΦΟΙ Ο.Ε. βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας αναλύσει τα οφέλη της συγκεκριμένης εφαρμογής στις επιφάνειες του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!